Welkom
Geneeskundige principes
Reiki algemeen
Reiki voor kinderen
De helende Reis
Ervaringen
Kinderpagina
Tarieven & voorwaarden
Agenda en cursussen
Wie ben ik
Contactinformatie
Boeken & Links
Namasté in het nieuws

HELENDE REIS - BRANDON BAYS - THE JOURNEY

Als je meer informatie over de helende reis zoekt, lees dan verder. Het proces van een helende reis wordt in heldere bewoordingen uiteengezet en je kunt lezen of deze eenvoudige en tegelijkertijd krachtige methode van zelfheling ook voor jou geschikt is.

De helende Reis

Wat is de helende reis?
Hoe werkt de helende reis?
Voor wie is de helende reis geschikt?
Seminars over de helende reis
Boeken over de helende reis

Wat is de helende reis?

”Diep van binnen huist een grenzeloze potentie, een schitterende diamant, die je uitnodigt om je hart te openen voor de vreugde, genialiteit, rust, vrijheid en liefde in jezelf. Dit bewustzijn verlangt naar jouw thuiskomst.” Brandon Bays

Het ervaren van vrijheid en innerlijke rust is iets waar veel mensen naar op zoek zijn. De helende reis is een eenvoudige en krachtige methode, ontwikkeld door Brandon Bays, om blokkades in je leven op te sporen en deze middels een vergevingsproces los te laten. De helende reis brengt je in contact met je eigen bron, je innerlijke wijsheid en wordt als heel bevrijdend ervaren. De bewustzijnstoestand tijdens een helende reis kun je een beetje vergelijken met die van een diepgaande meditatie.

Er zijn meerdere varianten van de helende reis. Bij de emotionele reis gebruiken we de opgeslagen emoties om toegang tot onze oneindige potentie te krijgen en onze blokkades los te laten. Bij de fysieke reis is de lichamelijke klacht het startpunt van het proces. In de praktijk is er meestal sprake van een designer reis. Bij dit proces, die een combinatie is van verschilende reizen, wordt gekeken naar wat er op dat moment in de sessie als belangrijkste naar voren komt.


Hoe werkt de helende reis?

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat onverwerkte emoties in lichaamscellen worden opgeslagen, waardoor de functies van deze cellen verstoord raken. Deze cellen regenereren (vernieuwen zich) met deze onverwerkte emoties. Dit kan op termijn leiden tot lichamelijke- en/of emotionele klachten.

In een helende reis maak je een diepgaand contact met je eigen bron en met behulp van je eigen innerlijke wijsheid worden blokkades opgespoord. Vervolgens worden de opgeslagen herinneringen in de lichaamscellen op een gezonde manier herbeleefd. Tenslotte volgt een vergevingsproces, waarna de cellen de blokkade kunnen loslaten en zich kunnen vernieuwen in hun oorspronkelijke gezonde staat.


Voor wie is de helende reis geschikt?

De helende reis is geschikt voor iedereen die streeft naar heelwording, innerlijke groei en spirituele ontwikkeling en bereid is in zichzelf te investeren. Veel mensen ervaren een helende reis als een nieuwe stap in hun eigen spirituele ontwikkeling. Daarnaast wordt de helende reis ook vaak ervaren als een vorm van een diepgaande meditatie, naast het verwerken van een emotionele- en/of fysieke blokkade tijdens het proces die leidt tot het ervaren van meer vrijheid en innerlijke rust.

Je kunt de helende reis gebruiken bij:

lichamelijke klachten en ziekten
emotionele klachten en ziekten, zoals o.a. relatieproblemen, leer- en gedragsproblemen, faalangsten, fobieën, slaapproblemen, eetstoornissen en obsessief gedrag, beperkende overtuigingen, rouwverwerking, depressies en burn-outs.
zingevingsvragen en spirituele ontwikkeling.

Je kunt de helende reis ook gebruiken om je eigen oneindige potentie te leren kennen die in ons allen ligt opgeslagen, klaar om te worden ontdekt. Het is dat deel van ons dat altijd is en wordt ook wel 'Zijn' genoemd. In verbinding met het 'Zijn' ontstaan nieuwe inzichten in je leven, waardoor je jezelf verder kunt ontwikkelen. De verbinding met het 'Zijn' zorgt ervoor dat je op die momenten volledig in het hier en nu bent, als het ware los van het concept tijd.

De helende reis methode kan prima worden gecombineerd met andere methoden en medicijngebruik. Let op: De helende reis is nooit een vervanging voor de reguliere medische zorg. Raadpleeg bij gezondheidsproblemen altijd uw huisarts.

De helende reis is ook heel geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Doordat kinderen gemakkelijk kunnen vergeven, zijn de reizen voor kinderen heel inspirerend en helend. Zie ook de Kinderpagina.

Heb je interesse in een helende reis of heb je vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact op.

Ook raad ik je aan om het boek 'De helende reis' van Brandon Bays te lezen, zodat je voor jezelf kunt bepalen of deze methode je aanspreekt.


Seminars over de helende reis

Brandon Bays geeft regelmatig seminars/workshops in Nederland, waarin je leert om zelf helende reizen te geven. Kijk hiervoor op de pagina Agenda en cursussen. Of zie de website van The Journey organisatie voor het wereldwijde seminar schema: www.thejourney.com.

Wil je een Journey Intensive bijwonen, meld je dan aan via mij (contactinformatie) en ontvang een voucher te besteden aan een boeken of cd op de productenstand tijdens het seminar.


Boeken over de helende reis

Brandon Bays heeft inmiddels diverse boeken geschreven over de helende reis methode die wereldwijd verkrijgbaar zijn, zoals 'De helende reis', 'De helende reis voor kinderen', 'Vrijheid is' en 'Bewustzijn - het nieuwe kapitaal'.

Zie de pagina Boeken en links voor een overzicht.


Top   |   Terug