Welkom
Geneeskundige principes
Reiki algemeen
Reiki voor kinderen
De helende Reis
Ervaringen
Kinderpagina
Tarieven & voorwaarden
Agenda en cursussen
Wie ben ik
Contactinformatie
Boeken & Links
Namasté in het nieuws

REIKI - HELENDE REIS / THE JOURNEY

In het nieuws


Ik ben meerdere malen te gast geweest bij het lokale radiostation Meerradio (www.meerradio.nl) uit Haarlemmermeer in het programma 'Er is meer...' om te vertellen over Reiki en over de Helende Reis. Ben je geïnteresseerd en wil je meer te weten komen over deze onderwerpen, dan kun je hieronder luisteren naar wat er is besproken tijdens de uitzendingen. Onder ieder onderwerp kun je op de player klikken om te luisteren.

Radio uitzending over Reiki
- Radio uitzending over de Helende Reis

Daarnaast heb ik een kort interview gegeven bij het lokale radiostation Radio Nijkerk (www.omroepn.nl) in het programma 'Nijkerk actueel' op zaterdag 18 februari 2011 om te vertellen over de informatieavond over het thema 'Burnout, en nu?'.

Radio interview over Burnout en nu?


Radio uitzending over Reiki - op 18 oktober 2009

Onderwerpen:

1. Algemene uitleg over Reiki:2. Wat betekent Reiki voor Sander van Amstel. Hoe is de Reiki ontstaan. Hoe maak je gebruik van de energie om ons heen. Kan iedereen Reiki leren? Uitleg over de diverse Reiki graden. Hoe voelt de Reiki energie:3. De drie Reiki graden toegelicht. Vanaf welke leeftijd kun je een Reiki cursus gaan doen? Reiki voor kinderen. Voor welke klachten kun je een Reiki behandeling toepassen? Hoe gaat een Reiki behandeling in zijn werk:4. Wanneer kun je iemand beter niet behandelen met Reiki? Wat is het verschil tussen Reiki en magnetiseren? Kun je kwalen van een ander overnemen als je iemand Reiki geeft? Kun je met Reiki 1 al iets voor anderen betekenen? Kun je ook dieren en planten behandelen met Reiki? Kun je Reiki naar believen in- en uitschakelen? Als je Reiki lang niet hebt gebruikt, kun je dan na een tijd ook weer met Reiki gaan werken? Wat houdt een Reiki cursus voor kinderen in?:5. Boekentips over Reiki voor volwassenen en kinderen, over de helende reis. Uitleg over de helende reis methode: 

Radio uitzending over de helende Reis - op 17 januari 2010

Onderwerpen:

1. Wat is de helende reis:2. Uitgebreide beschrijving van de helende reis. Onverwerkte emoties opgeslagen in lichaamscellen. Hoe is de helende reis methode ontstaan? Voor wie is deze therapievorm geschikt? Is de helende reis geschikt voor kinderen? Wat gebeurt er in een helende reis? Is er een intake nodig voorafgaand aan een helende reis? Hoe lang duurt een helende reis? Is één helende reis voldoende? Een voorbeeld uit de praktijk:3. Een helende reis ervaring. Emoties spelen een sleutelrol in het proces. Waarin is de helende reis anders dan de psychologie? Wat is er nodig voor een ‘succesvolle’ helende reis? Wat als je moeite hebt met het voelen van emoties?:4. Vragen van luisteraars: Kun je genezen van kanker? Sterven er veel mensen onnodig aan ziektes? Waar blijft de energie die vrijkomt van lichaamscellen? Kun je in een helende reis naar een herinnering gaan uit een vorig leven? Hoe wordt je zelf een helende reis therapeut?:5. Boeken: De Helende Reis, De Helende Reis voor kinderen, Vrijheid is, Bewustzijn – het nieuwe kapitaal. Informatie over het helende reis seminar de Journey Intensive. Informatie over bijeenkomsten over de helende reis bij Namasté praktijk: 

Radio interview over Burnout, en nu? - op 18 februari 2011

Vragen uit het interview:

Wat is Burnout eigenlijk precies? Hoe ontstaat een burnout? Kan het iedereen overkomen? Kun je altijd van een burnout af komen? Wat komt er ter sprake op de informatieavond over Burnout? Wat is de innerlijke reis? Is de innerlijke reis hetzelfde als hypnose? Is de innerlijke reis een ondersteunende aanvulling op de reguliere zorg?