Welkom
Geneeskundige principes
Reiki algemeen
Reiki voor kinderen
De helende Reis
Ervaringen
Kinderpagina
Tarieven & voorwaarden
Agenda en cursussen
Wie ben ik
Contactinformatie
Boeken & Links
Namasté in het nieuws

NATUURGENEESKUNDIG- en HELENDE REIS THERAPEUT

Wie ben ik

Ik wil mij even voorstellen. Mijn naam is Sander van Amstel en ik woon met mijn gezin in Hoogland. Naast mijn financiële werk bij een middelgrote onderneming, heb ik een praktijk in natuurlijke helingswijzen, genaamd Namasté.

Sinds 1995 ben ik met bewustwordings-processen bezig. In 2000 ben ik mij gaan verdiepen in Reiki. In eerste instantie ben ik Reikileraar/-master geworden (opgeleid door Els Valkenburg: zie www.het-abc-van-reiki.nl) voor mijn eigen ontwikkeling en om mijn eigen kinderen te kunnen inwijden.

Ik merkte dat Reiki veel voor mij betekende. Ik kreeg steeds meer vertrouwen in het leven en ontdekte de kracht van positief denken. En dit alles met een nuchtere insteek, zonder zweverigheid. Deze nieuwe kennis wilde ik graag doorgeven aan de nieuwe generatie en daardoor ben ik met heel veel plezier Reiki cursussen gaan geven speciaal voor kinderen en jongeren.

Mijn filosofie is dat je kinderen al vroeg in aanraking kunt brengen met Reiki, waardoor zij steeds beter in hun eigen kracht komen te staan. Hierdoor voelen kinderen steeds beter aan wat goed voor hen is. Zeker in de pubertijd kan dit een grote steun zijn bij het zoeken naar hun eigen identiteit.

In 2005/2006 heb ik de opleiding tot Journey Practitioner (helende reis therapeut - ook wel Journey therapeut genoemd) gevolgd bij Brandon Bays (www.thejourney.com) en ben ik sinds 2007 geaccrediteerd tot Journey therapeut. De unieke ervaringen uit deze prachtige opleiding hebben een grote impuls gegeven aan mijn eigen bewustwordings-processen. Het is geweldig om steeds meer vrijheid en innerlijke rust te ervaren als gevolg van het doen en geven van helende reizen. Deze vrijheid wens ik iedereen toe!

Mocht mijn website je interesse hebben gewekt, schroom dan niet om contact op te nemen.

Ik wens je alle goeds!


Top   |   Terug